Terrassen, Norra Skuru

Terrassen, Norra Skuru


På spetsen av Norra Skuru med utsikt över Stockholms inlopp, nära det mesta, där gränsen mellan livet ute och inne naturligt suddas ut. Precis här bygger vi ditt hem.

Projektet är slutsålt och inflyttning planeras ske sommaren 2020.


TERRASSEN SUDDAR UT GRÄNSEN MELLAN STADSLIV OCH SKÄRGÅRDSNATUR

Norra Skuru är en del av Stockholms inlopp, där den moderna staden möter den storslagna skärgården. Här skapar Imola tillsammans med DinellJohansson projektet Terrassen. 20 exklusiva bostäder med utsikt mot skärgårdens öar och en perfekt utgångspunkt när du vill bo nära både stad och natur. Här är livet lika enkelt som omedelbart. Gränserna har suddats ut mellan ute och inne, mellan aktiv fritid och hemtrevlig avkoppling. I en uppväxt miljö, mitt i naturen och med korta avstånd till både service och arbete är Terrassen den perfekta platsen för ett aktivt och bekvämt liv.

Husen utvecklas så att samspelet mellan ute och inne maximeras. Med generösa glaspartier möts du direkt av naturen och omgivningarna speglar också din innemiljö, naturliga material och lösningar av hög kvalitet understryker kopplingen. Terrassens radhus är i tre plan och på hela 167 kvm med stora takterrasser och milsvid utsikt. De är byggda i suterräng med gott om plats för socialt umgänge, men har också rum för privat avkoppling. Arkitekturen är modern när det kommer till planlösningar och teknik, men är samtidigt tidlös i sitt utförande.

Här har du har nära till allt

Norra Skuru är ett naturskönt och vackert område väster om Skurusundet med närhet till både Stockholms stad och skärgård. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, 4H gården och cafét i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. I området, endast ett stenkast bort, planeras en ny belyst aktivitetspark att stå klar under 2019. Här kommer aktiviteter såsom tennis, boule, parkour, utegym & lekplats mm att finnas tillgängliga.

Ektorps centrum ligger fem minuter bort med bil och här finns bland annat bageriet Gateau, livsmedelsbutik, läkarmottagning och gym. Du har även nära till ett stort utbud av butiker och restauranger i Nacka Forum, Sickla Köpkvarter samt ICA Maxi. Nacka är en välskött kommun med goda resultat för skolor och annan kommunal service. Alldeles i närheten av ditt boende ligger områdets nya förskola Utskogen och Borgvallaskolan för lite äldre barn. Busshållplats finns alldeles intill bostäderna och till Slussen kan du cykla på 20 minuter. Varje bostad har dessutom tillgång till parkering vilket ger dig alla valmöjligheter för pendling och utflykter.


Mäklare

& fakta

Ansvarig mäklare /

Johan Lövgren

Reg. Fastighetsmäklare

+46 (0) 707 966 441

johan@alexanderwhite.se

 

Upplåtelseform /

Bostadsrättsförening

 

Säljstart /

Oktober 2018

 

Byggstart /

December 2018

 

Inflyttning /

Juni 2020

Projektutvecklare /

Imola har en historik i att bygga kvalitativa bostäder i nära samarbete med någon av landets mest meriterade arkitekter. I det här projektet samarbetar vi med DinellJohansson.