Vistaberg 1:6

43 enheter villor/radhus
Byggstart januari 2016
Slutsålt

Villor & radhus
utöver det vanliga


Den största skillnaden mellan husen i Vistaberg och andra nyproducerade småhus är att de är färdigritade in i minsta detalj.

Här har arkitekterna löpt hela linan ut så att in- och utsida gör varandra rättvisa och bildar en särskiljande helhet.

 

Oavsett om du väljer en villa eller ett radhus kommer du att mötas av en standard bortom det gängse – från bottenplattan och hela vägen upp genom huset.

Allt du ser, och även det du inte ser, är utvalt för att den där svårbeskrivliga byggmästarkänslan ska infinna sig.

 


Ett projekt med
höga ambitioner

Från entréerna i både villorna och radhusen möts du av ett boende som öppnar upp och bjuder in. De fullhöga fönsterpartierna tillåter ett fantastiskt ljusinsläpp och ger en gränslös relation mellan inne och ute.

 

Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande.

 

I köket från Less, får allt och alla rum. Här finns även gott om förvaringsutrymme för porslin, glas och husgeråd. Köket är husets hjärta. Här kan man hjälpas åt kring grytan eller bara hänga vid bardelen. Oavsett vilket finns det gott om eluttag i det fall du hellre sitter här och pluggar än far runt med elvispen. Alla vitvaror kommer från Miele. Och på toppen av allt ligger bänkskivor från Silestone.


Material &
kvaliteter bortom
det gängse

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort glasparti som öppnar upp hela huset. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys.

 

På övre plan finner du det stora badrummet där tvättmaskin och torktumlare är placerade för att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen. Här finner du också de tre sovrummen och ett allrum för tv-underhållning och lek.

 

Även när det kommer till tekniken särskiljer sig husen.


Teknik

& klimat

Öppen Fiber är den snabbaste uppkoppling som går att få. Den ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-tv med ett brett utbud av tv-kanaler samt telefoni.

 

Balanserad ventilation är ytterligare en inbyggd kvalitet – det mest effektiva ventilationssystem som finns. Ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning som ger dig full kontroll över mängden friskluft.


Stilsäkert
Kompromisslöst
Gediget

– Generösa ljusinsläpp var ledordet när vi skapade villorna och radhusen i Vistaberg.

 

Pontus Lomar startade Lomar Arkitekter 1995. Med en konstintresserad pappa fick Pontus redan som sexåring lära sig att det var skillnad på Hötorgskonst och ”riktig” konst.

 

På samma sätt är det skillnad på hus och arkitektritade hus.

 

 


Grilla

Njuta

Leka

20 minuter med bil från tullarna och 10 minuters promenad från Huddinge centrum ligger Vistaberg 1:6 omgivet av grönska.

 

Här kommer 43 familjer att flytta in i de arkitektritade radhus och villor som utmärker sig genom sin stilrena form och ovanligt höga standard.

 

Naturliga material i fasader samspelar med träden på förgården och växterna som omsluter uteplatserna och gör boendet mer privat. Här förverkligas möjligheten att utnyttja alla kvaliteter med att bo i hus. Grilla, njuta av långa soliga sommardagar och bara släppa ut barnen på tomten.

 

I husen och radhusen finns en tydlig uppdelning mellan de privata och sociala ytorna. Det ger ett flexibelt boende som kan nyttjas på olika sätt och av olika familjemedlemmar i takt med att familjesituationen förändras över tid. Även de större öppna ytorna är arkitektoniskt uppdelade i olika rumsligheter.


Less

Silestone

Miele

LESS mission är att erbjuda svenska såväl som internationella kunder en serie högkvalitativa kök utan onödiga utsvävningar. Ren, snygg skandinavisk design när den är som bäst.

 

Resultatet har uppnåtts genom ett samarbete mellan formgivare och Kungsäter Kök. Den svenska tillverkningen i kombination med stor hantverkskonst, borgar för ett gediget resultat.

Silestone by Cosentino, är en unik produkt. De bästa egenskaperna hos natursten har sammanförts med kvarts vilket ger en bättre produkt än naturen själv kunnat framställa.

 

I jämförelse med konkurrenterna håller Mieles maskiner i genomsnitt sex år längre vilket bidrar till att spara både pengar och energi – och därmed även miljön.Badrum – eller

snarare finrum

Även badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga. Både i utförande och material. Golv och de väggar som är beklädda utgörs av stora 60/60-plattor. Här har arkitekterna valt ut tre vackra keramiska stenar som du kan välja mellan.

 

Dubbla duschar i radhusen eller dusch och badkar i villorna sörjer för tvagningen. Här tar också de antracitgrå eller vita kommoderna för sig, tillsammans med speglarna med sin inbyggda belysning från Swoon.

 

En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna av Per Söderberg.


Detaljerna

ger helheten

Swoon är ett nytt svenskt möbelföretag med lång erfarenhet. Teamet bakom företaget har länge arbetat med badrum och vet vad som fungerar rent praktiskt och har sedan kryddat det med vad som fungerar rent estetiskt.Fasad Villa

Fasadmaterialet är järnvitriolbehandlad granpanel i varierande bredd för att förhöja det naturliga intrycket. I anslutning till uteplatserna planteras grönska som privatiserar.


Planer Villa

Villorna i Vistaberg har två välplanerade plan. På entréplanet ligger matplats, det stora köket och vardagsrummet i en öppen men ändå avdelad lösning. På plan 2 har vi samlat de privata funktionerna med möjlighet att välja fyra i stället för tre sovrum.


Fasad Radhus

Fasadmaterialet är järnvitriolbehandlad granpanel i varierande bredd för att förhöja det naturliga intrycket. I anslutning till varje villa och radhus planteras grönska som privatiserar.


Planer Radhus

Även radhusen i Vistaberg har två extremt välplanerade plan. På entréplanet ligger matplatsen, köket och vardagsrummet i en öppen men ändå avdelad lösning. På plan 2 är de mer privata funktionerna samlade med möjlighet att välja fyra i stället för tre sovrum.


Kontakt

Kontakt
HusmanHagberg
08-779 46 00

 

Ansvarig mäklare
Peder Brännström
Mobil: 070-606 46 00
Fredrik Edsberg
Mobil: 076-633 51 26

 

Besök
Stuvstatorget 10
Stuvsta centrum

 

Upplåtelseform
Villor – friköpta
Radhus – upplåts med bostadsrätt

 

Byggstart
Planerad byggstart är januari 2016.

 

Inflyttning
Planerad inflyttning från oktober 2016.

 

Bostadsrättsföreningen
Brf Bikungen

Projektutvecklare
Imola Förvaltning AB har initierat och erhållit uppdraget att för Brf Bikungen, leda och driva projektet fram till inflyttning. Bolaget har lång och gedigen erfarenhet av att genomföra kvalitativa bostadsprojekt från idé till inflyttning.

 

Imola Förvaltning AB köper, utvecklar och säljer fastigheter i attraktiva lägen. Våra projekt utgörs i huvudsak av nyproducerade bostadsområden.

 

Gemensamt för samtliga projekt är en samtida arkitektur och ett utförande som särskiljer sig.

 

Sedan 1996 har vi bedrivit byggverksamhet och från 2001 har vi utvecklat bostäder i egen regi.


Ladda ner

Här kan du ladda ner information om projektet för att skriva ut och läsa i lugn och ro.


Klicka bara på respektive länk för att påbörja nedladdningen: