Lämna dina kontaktuppgifter för att löpande ta del av information om Terrassen:

* Obligatoriska uppgifter


Inflytt
Sommaren 2020
Område
Norra Skuru, Nacka
Antal
20 exklusiva radhus
Storlek
167 m² / 3 plan + takterrass
Arkitekt
DinellJohansson
Pris
Från 7 350 000 kr

På spetsen av Norra Skuru med utsikt över Stockholms inlopp och ändå nära det mesta. Där gränsen mellan livet ute och inne naturligt suddas ut. Precis här bygger vi ditt hem.

Terrassen är både en utsiktsplats och en utgångspunkt. Ett hem med utsikt mot skärgårdens öar och en perfekt utgångspunkt när du vill bo nära både stad och bad. Här är livet lika enkelt som omedelbart. Gränserna har suddats ut mellan ute och inne, mellan fritid och hemtrevlig avkoppling. I en uppväxt miljö, mitt i naturen och med korta avstånd till både service och arbete är Terrassen den perfekta utgångspunkten för ett aktivt och bekvämt liv.

 

Projektet är slutsålt. Kontakta mäklare Johan Lövgren vid frågor:

johan.lovgren@alexanderwhite.se

Arkitekturen är modern när det kommer till planlösningar och teknik, men samtidigt tidlös i valet av material och med den naturliga kopplingen mellan ute- och innemiljö. Lägg sedan till tysta betongbjälklag, skön golvvärme, ventilation med värmeåtervinning, gedigna väggar som man kan spika i, solida dörrar, samt specialritade garderober, kommoder och trappor.

Oslagbar utemiljö möter ombonad innemiljö.

Husen är byggda i sutteräng med gott om utrymme för socialt umgänge, men också med rum och plats för privat avkoppling. Utanför dina stora fönster, på dina altan och din terrass möts du direkt av naturen och omgivningarna speglar sig i din innemiljö. Naturliga material, fasader i träpanel och lösningar av hög kvalitet understryker kopplingen ytterligare och suddar ut onödiga gränser och avstånd.

“Skärgård, klippformationer och skog ligger till grund för Stockholms unika särart. Husen i Skuru tar till vara på dessa kvalitéer. Bostaden blir här ett med den dramatiska naturen. Takterasserna ger en omedelbar närhet till både himmel och hav. En plats där man känner sig både jordnära och fri på en och samma gång.“

-Kalle Dinell, DinellJohansson

Badrum eller snarare finrum

Precis som huset i stort vänder sig det stora badrummet ut mot naturen. Badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga. Både i utförande och material. Här har arkitekterna valt ut två vackra keramiska stenar som du väljer mellan.

Kommoderna är också specialritade och matchar övriga snickerier. Handfaten kommer från italienska Antonio Lupi. Så gör även speglarna med inbyggd belysning. För den som vill ha lite extra förvaring finns en specialmöbel framtagen som tillval.

Kök för hela familjen

Köket är vänt mot naturen med ljusinsläpp från två håll, stora fönster och en altan i omedelbar anslutning. Det gör att du kan flytta ut sommarens middagar samtidigt som du kan sitta vid ditt köksbord och njuta av årstidernas växlingar och solens gång.

De påkostade, välutrustade och specialritade köken är speciellt framtagna för projektet och kommer i två stilar. Här väljer du mellan ljus eller mörk ek. På toppen av allt ligger matchande stenskivor – eller om du föredrar en i rostfritt. Med alla vitvaror från Miele, känner till och med en kräsen kock sig riktigt hemma.

Storslaget och naturnära på Skuru Udde

Terrassen ligger vid Nackas allra nordligaste spets och har en storslagen utsikt över Stockholms inlopp. Här vid mötet mellan skärgård och bebyggelse är naturen både storslagen och lättillgänglig. Här finns badklippor runt knuten och din vardag precis runt hörnet. Alldeles i närheten av ditt boende ligger områdets nya förskola Utskogen och här finns även Borgvallaskolan för lite äldre barn.

Naturliga upplevelser i Norra Skuru

Norra Skuru är området där Terrassen ligger, ett avskilt område som ändå har nära till allt. Inte minst till naturen. Utanför dörren hittar du naturupplevelser som skogspromenader, cykling, båtliv och bad.

Exploateringen sker idag mycket varsamt vilket innebär att kommunikationer och service byggts ut, men också att naturmark och områdets karaktär bevarats. Här finns också en alldeles egen busshållplats och snart en lekpark.

 
 
 
 


Aktuell status på bostäder och priser.

Objekt Status Rum Kvm Planritning Avgift Pris
01 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
02 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
03 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
04 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
05 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
06 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
07 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
08 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
09 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
10 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
11 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
12 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
13 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
14 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
15 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
16 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
17 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
18 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
19 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
20 Såld 5 167 kvm 5906 / mån - milj. kr
Nr. Status Pris Mer info
01 Såld - milj. kr
02 Såld - milj. kr
03 Såld - milj. kr
04 Såld - milj. kr
05 Såld - milj. kr
06 Såld - milj. kr
07 Såld - milj. kr
08 Såld - milj. kr
09 Såld - milj. kr
10 Såld - milj. kr
11 Såld - milj. kr
12 Såld - milj. kr
13 Såld - milj. kr
14 Såld - milj. kr
15 Såld - milj. kr
16 Såld - milj. kr
17 Såld - milj. kr
18 Såld - milj. kr
19 Såld - milj. kr
20 Såld - milj. kr

Köpprocessen

1.

Förhandsavtal

2.

Inredningsval

3.

Upplåtelseavtal

4.

Besiktning

5.

Tillträde

6.

Överlämning av
bostadrättsföreningen

7.

Garantibesiktning

8.

Övriga garantier

Förhandsavtal

När du tillsammans med mäklaren har valt vilken bostad du vill köpa skrivs ett förhandsavtal. Förhandsavtalet är en överenskommelse mellan bostadsrättsföreningen och dig som köpare avseende en framtida upplåtelse av bostadsrätten. Avtalet är bindande och innebär att du som köpare avser förvärva bostadsrätten i enlighet med avtalet. I samband med att förhandsavtal tecknas skall en handpenning om 50 000 kr betalas in till anvisat konto inom en vecka. Handpenningen utgör en delbetalning på den totala köpeskillingen.

Inredningval

Vi bjuder in dig till ett stilvalsmöte när det är dags att välja inredning. Grundstilarna är väl genomarbetade av våra inredningsarkitekter och ingår redan i priset. Som komplement till stilarna kan du även göra vissa tillval som du betalar extra för. När du gjort dina val kan du luta dig tillbaka medan vi färdigställer ditt nya hem.

Upplåtelseavtal

När bostadsrättsföreningens ekonomiska plan har registrerats hos Bolagsverket kommer förhandsavtalet ersättas av ett upplåtelseavtal. Detta kommer ske 3–4 månader före tillträde. Vid tecknande av upplåtelseavtal betalar du in ytterligare 10 % av den totala köpeskillingen (tidigare inbetalt förskott om 50 000 kr avräknas vid detta tillfälle). Vid tecknande av upplåtelseavtal blir du även antagen som medlem i bostadsrättsföreningen. Både förhandsavtalet och upplåtelseavtalet är bindande avtal och regleras i bostadsrättslagen (1991:614)

Besiktning

För att ge trygghet och kontroll innan du flyttar in kommer en opartisk besiktningsman genomföra en slutbesiktning av bostaden. En representant från Imola kommer vara på plats och du bjuds in att närvara. Besiktningsmannens eventuella anmärkningar åtgärdas därefter.

Tillträde

Tillträdet sker senast 4 månader efter tecknande av upplåtelseavtal och däri fastställs även datum. Äntligen är det dags att sätta nyckeln i låset till ditt nya hem. Inför tillträdet får du betalningsanvisningar för den resterande delen av köpeskillingen och eventuella tillval. Du bör även
teckna en hemförsäkring med bostadsrättstillägg som börjar gälla från tillträdesdagen (själva fastighetens försäkring ombesörjs av bostadsrättföreningen). För att tillträdet ska gå så smidigt som möjligt tilldelas du en inflyttningstid. Imola är på plats för att hälsa dig välkommen och lämna över nycklarna till din nya bostad (innan nycklarna delas ut ska verifikation på erlagd köpeskilling visas upp). Nu får du också en bopärm som innehåller det mesta du behöver veta om ditt nya hem.

Överlämning av bostadrättsföreningen

Imola sätter samman den första styrelsen i bostadsrättsföreningen, en så kallad interimsstyrelse. Denna styrelse förvaltar föreningens intressen i upp till ett år efter godkänd slutbesiktning av fastigheten. Därefter kallas du till ordinarie stämma där en ny styrelse bestående av föreningens medlemmar röstas fram av de boende. Denna styrelsen driver sedan verksamheten vidare.

Garantibesiktning

Efter cirka 2 år utförs en garantibesiktning. På garantibesiktningen kontrolleras om några fel har uppstått under tiden mellan slut- och garantibesiktningen. Vid fel åtgärdas dessa och bekostas av Imola.

Övriga garantier

Som säkerhet för insatser och upplåtelseavgifter ställer Imola, på uppdrag av bostadsrättsföreningens styrelse, en särskild garantiförbindelse till Bolagsverkets förfogande. Garantiförbindelsen lämnas i enlighet med villkoren i bostadsrättslagen (1991:614) Skulle samtliga hem inte ha upplåtits med bostadsrätt när det är tid för inflyttning träder Imola in som bostadsrättshavare i förhållande till den nybildade bostadsrättsföreningen. Därmed finns det ingen risk att din bostadsrättsförening står med osålda bostäder när Imola lämnar över förvaltningen till bostadsrättsföreningen. Som bostadsrättshavare betalar Imola årsavgifterna till föreningen till dess att bostadsrätterna säljs vidare.

Från tillträdesdagen ser Imola till att löpande ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel i den nybildade bostadsrättsföreningen finns på plats. Det ger alla boende en trygg start och möjlighet att bilda föreningens styrelse i lugn och ro.


Nacka är Årets Superkommun 2018 med högsta resultat för skolor och annan kommunal service.*

* Enligt Dagens Samhälles Kommunbarometer

 

Ditt närmaste centrum är Ektorp med gym, läkarmottagning och flera butiker. Basservice och shopping hittar du i närbelägna Nacka Forum och bara femton minuter bort ligger Sickla med ett stort och varierat shopping- och restaurangutbud. Pendlingsmöjligheterna är många. Idag kan du cykla, ta bil, buss eller Saltsjöbanan. I framtiden kommer tunnelbanan att knyta kommunen ännu närmare innerstaden.

Slussen 30 min 30 min 15 min
Ektorp Centrum 10 min 10 min 07 min
Nacka Forum 15 min 15 min 10 min
Sickla 25 min 25 min 12 min
Saltsjöbaden 40 min 40 min 15 min

Kontakt och dokument

 

Försäljning sker genom Alexander White fastighetsmäkleri. Du som är intresserad av att teckna förhandsavtal för hus i Terrassen kan höra dig till vår mäklare:

Ansvarig Mäklare
Johan Lövgren
0707 – 966 441
johan.lovgren@alexanderwhite.se

Det här är IMOLA.

Vi drivs av lusten att skapa bostäder som vill lite mer, redan i projekteringsskedet och på ritbordet väver vi därför in kvaliteter som vi själva skulle vilja möta.

 

Gå till imola.se

Trygghet och kvalitet.

Vi fokuserar på det vi av erfarenhet har lärt oss är viktigt och som tydligt bidrar till att skapa bra bostäder med optimerad platsanpassning, hållbarhet och skönhet.

 

Se tidigare projekt