/Projekt/Genomförda/Grevgatan 29

/Projekt/Kommande/
Grevgatan 29

Projektet är slutsålt

Nyproduktion på Östermalm

Med bästa läge på Östermalm invid Östermalmstorg uppför vi 8 st klassiskt moderna stadsradhus med stora uteplatser mot en grönskande innergård. Med detta läge bor du tyst och avskilt men ändå med omedelbar tillgång till torglivet med Östermalms saluhall och alla restauranger och butiker.

Här i det gamla stallet, med anor från 1800-talets slut, har vi skapat ett unikt koncept där modern funktion samsas med noga utvalda material som andas exklusivitet, en kombination av skandinaviska träslag och uttrycksfull natursten för en autentisk känsla.

Genom en vackert upplyst privat entré från Grevgatan har de åtta lägenheterna direkt tillgång till bostäderna. Entrépassagens tegelgolv och valv påminner om forna dagar då häst och vagn passerade här på väg in till den gamla stallbyggnaden på gården. Privat, smidigt, säkert och bekvämt utan trappor.

Samtliga bostäder får stora privata uteplatser med bra solläge och härlig livskvalitet med kvällssol och generösa utomhusytor. Som att bo i ett eget litet hus fast mitt i stan.

Lägenheternas storlekar varierar från yteffektiva ettor om 35 m2 upp till välplanerade fyrarummare om 108 m2. Planlösningarna varierar mellan mindre duplexlägenheter i två plan till större enplanslägenheter med fritt västerläge. Den mycket stora och vidsträckta gården ger volym och ljus.

Inredning och materialval

En interiör utöver det vanliga med noga genomtänkta materialval där vi kombinerat klassiska ljusa skandinaviska träslag med uttrycksfull natursten för en autentisk känsla.

Interiören tar fäste på klassiska designelement som översatts i en mer modern tappning för att skapa en nutida bostad som skall hålla över tid.

En genomgående ljus sober färgpalett i lätta skiftningar där vi kombinerat olika toner av vitt och beigt för att skapa en harmonisk lugn atmosfär i bostäderna.

Generösa takanpassade förvaringslösningar som höjer bostadens kvalitet, där ingenting har lämnats åt slumpen, det ska vara bekvämt och lätt att förvara sina attiraljer.

Fakta

Status:

Slutsålt

Typ:

Lägenheter

Bostäder:

8 st

Antal rum:

1 - 4 st

Storlek:

35 - 108 kvm

Pris:

-

Avgift:

-

Tillträde:

Q1 2023

Kontakt

Ansvarig mäklare

/ LAGERLINGS
Richard Lagerling
+46 8 660 16 00
richard@lagerlings.se
Jonathan Lundin
+46 8 660 16 00
jonathan@lagerlings.se

Dokument

Bofaktablad