Herserudsvägen 14, Lidingö

Samtliga townhouse tillträddes i november 2014.

Herserudsvägen 14, Lidingö


Townhouse på

Herserudsklippan

Herserudsvägen 14 ligger på en av Lidingös vackraste platser, ungefär mittemellan brofästet och Millesgården. De typiska långsmala volymerna tillsammans med en väldefinierad material- och färgpalett förstärker uttryck och helhet.

 

Inspirationen till Herserudsvägen 14 hämtades från townhouses och industriloft i New York och London. Ambitionen var att skapa ett av Stockholms mest kvalitativa boenden där platsen, byggnaderna och ett extraordinärt läge skulle samspela i ens särpräglad arkitektur.Material

& kvaliteter

Husen med dess rena, raka linjer bildar tillsammans med den stora rumsvolymen och takterrasserna bostadens kärna. Att låta inne och ute samspela är ett tema som utnyttjats maximalt så att inget tillåts störa utsikten. All utrustning och samtliga material var noga utvalda för att skapa en boendemiljö som skulle tillfredsställa högt ställda krav.


Service &

kommunikationer

Herserud är Lidingös äldsta villaområde. Här ligger Millesgården som är ett museum med skulpturpark, konsthall, restaurang, antiksamling och butik.


Planer


Fasader


Mäklare

& Fakta

Kontakt /

HusmanHagberg

+46 (0) 877 946 00

 

Ansvarig mäklare /

Peder Brännström

+46 (0) 706 064 600

 

Idha Eliasson

+46 (0) 707 729 070

 

Besök /

Stuvstatorget 10

Stuvsta Centrum

 

Upplåtelseform /

Bostadsrätt

 

Byggstart /

Planerad byggstart är ???????

 

Inflyttning /

Planerad inflyttning November 2014

 

Bostadsrättsföreningen /

Brf Herserudsvägen 14

Projektutvecklare /

Imola Entreprenad AB har initierat och erhållit uppdraget att, för Brf Herserudsvägen 14, leda och driva projektet fram till inflyttning. Bolaget har lång och gedigen erfarenhet av att genomföra kvalitativa bostadsprojekt från idé till inflyttning.

 

Imola Entreprenad AB köper, utvecklar och säljer fastigheter i attraktiva lägen. Våra projekt utgörs i huvudsak av nyproducerade bostadsområden.

 

Gemensamt för samtliga projekt är en samtida arkitektur och ett utförande som särskiljer sig.