Högmora 2:24, Huddinge

nedladdningsbara filer

12 villor och 32 kedjehus/radhus
Byggstart Januari 2016
Slutsålt

Högmora 2:24, Huddinge


Imola bygger

bostäder som

vill lite mer

När man kommer in i ett projekt skapat av Imola skall det kännas att man satt foten i något speciellt. I våra projekt har alltid någon av landets främsta arkitekter fått löpa hela linan ut så att både in- och utsida bildar en särskiljande helhet.

 Välkommen

Bienvenu

Welcome…

I både villorna, kedjehusen och radhusen möts av ett boende som öppnar upp och bjuder in. De generösa fönsterpartierna ger ett härligt flöde av ljus och en gränslös relation mellan inne och ute. Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande.

 

Den enkla arkitekturen, de rena och raka linjerna gör att det går lika bra att möblera kontrastrikt som strikt. På övre plan har vi placerat sovrummen och det stora badrummet. I villan finns även ett allrum för tv- underhållning och lek.Stilsäkert

Kompromisslöst

Gediget

Pontus Lomar startade Lomar Arkitekter 1995 och har gjort sig känd för sin lyhördhet och förmåga att leva sig in i och tolka samtidens önskningar och förväntningar.

 

– Jag upphör aldrig att fascineras av hur ljuset påverkar upplevelsen av rummen. Generösa ljusinsläpp var därför ledordet när vi skapade husen i Högmora.Grilla

Njuta

Leka

Högmora 2:24 är omgivet av grönska. Området ligger granne med både naturreservat och sjö. Här kan man prova fiskelyckan på förmiddagen och plocka blåbär till kvällens paj.

 

Här förverkligas möjligheten att utnyttja alla de kvaliteter som det ger att bo i ett hus – som att tillreda kvällens middag på grillen, njuta av långa soliga sommardagar eller lyxen att bara kunna släppa ut barnen på den egna tomten.Vitt

Grått

Eller ek

Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande.

 

De påkostade och välutrustade köken, från LESS, är speciellt framtagna för projektet och kommer i fyra stilar. Här väljer du mellan vitt, antracitgrått, ek eller vitek.

 

Ovanför köksön finner du den specialritade köksfläkten och bistrohyllan där du med fördel förvarar kryddor, oljor och annat matnyttigt som du vill ha nära till hands.
LESS

Silestone

Miele

LESS, kök och förvaring, är ett högkvalitativt svenskt hantverk med ren, snygg skandinavisk design när den är som bäst.

 

Silestone, by Cosentino, är en unik produkt där de bästa egenskaperna hos natursten sammanförs med kvarts vilket ger en i alla avseenden bättre produkt än den naturen själv kunnat framställa.

 

Ständig innovation har alltid utgjort grunden för Mieles storhet. I jämförelse med konkurrenterna håller Mieles maskiner i genomsnitt sex år längre vilket bidrar till att spara både pengar och energi.Badrum eller

snarare finrum

Även badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga.

 

Dubbla duschar i radhusen eller dusch och badkar i villorna sörjer för tvagningen.

 

Här tar också de antracitgrå eller vita kommoderna för sig tillsammans med speglarna med sin inbyggda belysning från Swoon.

 

En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna av Per Söderberg.Swoon

Unidrain

Mora Inxx

Swoon är ett nytt svenskt möbelföretag men med lång erfarenhet. Teamet bakom har länge arbetat med badrum och vet vad som fungerar rent praktiskt och kryddat det med vad som funkar rent estetiskt.

 

Unidrains golvbrunnar har funnits en tid men löser på samma sätt funktion och estetik på ett briljant sätt.

 

Även kranar ur Mora Inxx-serien spelar i samma eleganta liga och bidrar till att badrummen kan kallas för finrum.Service och

kommunikationer

Högmora ligger bara ett par hundra meter från sjön Trehörningen.

 

Här finns flera klippbad, chans att få gädda och abborre på kroken och att se bävrarna som bor i sjön.

 

Granne med Högmora breder välbesökta Orlångens naturreservat ut sig.Planer

Villa


Fasader

Villa


Planer

Kedjehus

Fasader

Kedjehus


Planer

Radhus


Fasader

Radhus


Mäklare

& Fakta

Kontakt /

HusmanHagberg

+46 (0) 877 946 00

 

Ansvarig mäklare /

Peder Brännström

+46 (0) 706 064 600

 

Idha Eliasson

+46 (0) 707 729 070

 

Besök /

Stuvstatorget 10

Stuvsta Centrum

 

Upplåtelseform /

Bostadsrätt

 

Byggstart /

Planerad byggstart är Januari 2016

 

Inflyttning /

Planerad inflyttning från sommaren 2017

 

Bostadsrättsföreningen /

Brf Högmora 2:24

Projektutvecklare /

Imola Entreprenad AB har initierat och erhållit uppdraget att, för Brf Högmora 2:24, leda och driva projektet fram till inflyttning. Bolaget har lång och gedigen erfarenhet av att genomföra kvalitativa bostadsprojekt från idé till inflyttning.

 

Imola Entreprenad AB köper, utvecklar och säljer fastigheter i attraktiva lägen. Våra projekt utgörs i huvudsak av nyproducerade bostadsområden.

 

Gemensamt för samtliga projekt är en samtida arkitektur och ett utförande som särskiljer sig.


Ladda ner

Här kan du ladda ner information om projektet för att skriva ut och läsa i lugn och ro.


Klicka bara på respektive länk för att påbörja nedladdningen: