/Projekt/Magasinen

Projektet är slutsålt

Nyproduktion i Kummelnäs, Nacka

Det är inte konstigt att man längtar bort från stan. Tvärtom, det är fullt naturligt.

I Kummelnäs bor man i en rofylld skärgårdsnära miljö endast 25 minuter från stan. Fjärran från trafikbrus och stadens larm. Omgiven av det enkla livet och en natur där det vimlar av gömda pärlor att utforska.

Trots detta har vi i vanlig ordning kryddat bostäderna med den osedvanligt höga standard och omsorg om detaljer som vi börjar bli kända för. Därför har vi full förståelse för om man hellre stannar inne och bara myser.

De stora glaspartierna suddar ju liksom ändå ut gränsen mellan inne och ute.

Fakta

Status:

Pågående

Typ:

Lägenhet/Parhus

Bostäder:

18 st

Antal rum:

1 - 4 st

Storlek:

52 - 132 kvm

Pris:

-

Avgift:

-

Tillträde:

Våren 2022

Om

Magasinen består av 18 lägenheter som är fördelade i fyra magasinshus och ett parhus.

Här drar man fördel av både lägenhetens och villalivets privilegier samtidigt som man inte drabbas av dess baksidor.

De fyra magasinshusen grupperar sig i en klassisk gårdsstruktur där man utöver de egna uteytorna delar på de gemensamma kvaliteter som tomten bjuder. Parhuset, ett stenkast bort, ligger på en stor soldränkt tomt vid vägs ände som dessutom gränsar mot orörd natur och skog.

Här har man sitt eget revir, sin egen infart och villans alla attribut.

Bostäderna

Oavsett vilken bostad som passar dig bäst möts du av ett hem som öppnar upp och bjuder in.

De generösa fönsterpartierna bjuder ett härligt flöde av ljus och en gränslös relation mellan ute och inne. I entrén välkomnas du av ett exklusivt, och praktiskt, keramiskt stengolv och fullhöga, specialritade, garderober som tar hand om klädförvaring. Dimbara spotlights i taket ser till att man välkomnas oavsett årstid.

Kummelnäs

I området finner vi allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda, sparsmakade villor med moderna linjer.

Här finns vackra vandringsleder, utsiktsplatser, fornminnen och kulturhistoriska platser att besöka. Det erbjuds insjöbad i Sågsjön där kommunen under de senaste åren har lagt ut nya badbryggor och snyggat till både sandstranden och omgivningarna.

En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken där du kan bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen.

Kontakt

Ansvarig mäklare

Marielle H Andersson
+46 707 48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se