Nektarinen, Täby

14 Lägenheter
Byggstart Januari 2016
Slutsålt

Nektarinen, Täby


Byle Allés nya

landmärke

Vad som kännetecknar ett bra boende är naturligtvis individuellt. Därför har vi skapat ett projekt där samtliga lägenheter har olika planlösningar och skilda karaktärer, alltifrån öppna ytor med maximalt ljus och rymd, till mer privata. Nektarinen skall upplevas inbjudande, grönskande och levande. Trevligt helt enkelt.

 

Kvaliteterna i ett villaområde har fungerat som inspirationskälla. Vi har lagt stor möda på att skapa mervärden åt de boende i form av effektiva planlösningar, balkonger och stora uteplatser.

 

Genomgående möts du av tåliga, tidlösa och robusta material, som åldras med värdighet, så att du kan lägga din tid på roligare saker än att se om ditt hus.


Tidlöst

Tåligt

Robust

Att låta inne och ute samspela blir lättare med generösa fönsterpartier. Om man dessutom slipper element blir inramningen också en estetisk kvalitet som förhöjer rummets karaktär.

 

Nektarinens rena och raka linjer både utvändigt och invändigt ger en stor generalitet – de går lika bra att möblera kontrastrikt som strikt.

 

All utrustning och samtliga material är noga utvalda för att skapa ett boende som tillfredsställer även högt ställda krav.

 

Marklägenheterna har generösa uteplatser omgivna av den finplanerade trädgården som privatiserar och förhöjer. En våning upp sörjer balkonger för närkontakten med sol, vind och omgivningar.Material

& Kvaliteter

Nektarinen är ett projekt där arkitekturen, detaljerna och den höga standarden samspelar och sticker ut. Samtliga lägenheter har gedigna golv, påkostade kök, fullhöga garderober och exklusiv standard.

 

Det påkostade och välutrustade köket, från LESS är speciellt framtaget för detta projekt och kommer i tre stilar. Här väljer du mellan vitt, antracitgrått eller vitek.

 

Alla vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, micro, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys, från Miele gör att till och med den kräsnaste kock känner sig hemma.Teknik

Öppen Fiber är den snabbaste uppkopplingen som går att få. Den ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-tv med ett brett utbud av tv-kanaler samt telefoni.

 

Fördelarna är valfriheten, uppkopplingen som ger all kapacitet för framtidens krav och det mervärde som det ger din nya bostad.Kontroversiell

Fullblodsestet

Han var en rätt misslyckad student på tandläkarutbildningen.

 

På KTH Arkitekturskolan gick det bättre. Sedan dess har Thomas Sandell hunnit rita det mesta, från prisade bostadsområden till möbler och inredningar.LESS

Silestone

Miele

LESS mission är att erbjuda, såväl svenska som internationella kunder, en serie högkvalitativa kök utan onödiga utsvävningar. Ren, snygg skandinavisk design när den är som bäst. Resultatet har uppnåtts genom ett samarbete mellan formgivare och Kungsäter Kök.

 

Silestone, by Cosentino, är en unik produkt. De bästa egenskaperna hos natursten sammanförs med kvarts vilket ger en i alla avseenden bättre produkt än den naturen själv kunnat framställa.

 

Ständig innovation har alltid utgjort grunden för Mieles storhet. I jämförelse med konkurrenterna håller Mieles maskiner i genomsnitt sex år längre vilket bidrar till att spara både pengar och energi – och därmed även miljön.


Badrum har vi

döpt om till finrum

Även badrummen är utrustade med en standard bortom det gängse. Både i utförande och material.

 

Golven läggs med antingen grå Cararra-marmor eller keramisk jämtlandskalksten, beroende på vad du väljer. Väggarna kläs med tidlöst vitt kakel i dimensionen 15×15 cm. De väggar som inte utsätts för direkt vattenkontakt målas för att ge badrummen en lite mjukare och lyxigare inramning.

 

Här tar också de antracitgrå eller vita kommoderna, från Swoon, för sig tillsammans med de specialritade speglarna och dess belysning från No Early Birds. En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna i taken, av Per Söderberg, som gör att man  också kan bada i ljus.

 

Svårare än så här behöver det inte vara att förvandla ett badrum till ett finrum.


Planer

Nektarinen 12


Fasader

Nektarinen 12


Planer

Nektarinen 13


Fasader

Nektarinen 13


Planer

Nektarinen 14


Fasader

Nektarinen 14


Mäklare

& Fakta

Kontakt /

Magnusson Nyproduktion

+46 (0) 841 053 800

 

Ansvarig mäklare /

Thérèse Akhtarzand

+46 (0) 708 400 025

therese.a@magnussonsmakleri.se

 

Mikaela Annerot

+46 (0) 709 671 104

mikaela@magnussonsmakleri.se

 

Besök /

Magnusson Nyproduktion

Stockholmsvägen 97, Lidingö

 

Magnusson Mäkleri Täby

Eskadervägen 4, Täby

 

Upplåtelseform /

Bostadsrätt

 

Byggstart /

Planerad byggstart är Januari 2016

 

Inflyttning /

Planerad inflyttning från Q1 2017

 

Bostadsrättsföreningen /

Nektarinen

Projektutvecklare /

Imola Entreprenad AB och Sköna Hus AB har initierat och erhållit uppdraget att, för Brf Nektarinen, leda och driva projektet fram till inflyttning. Bolagen har lång och gedigen erfarenhet av att genomföra kvalitativa bostadsprojekt från idé till inflyttning.

 

Imola Entreprenad AB köper, utvecklar och säljer fastigheter i attraktiva lägen. Våra projekt utgörs i huvudsak av nyproducerade bostadsområden.

 

Gemensamt för samtliga projekt är en samtida arkitektur och ett utförande som särskiljer sig.