/Projekt/Genomförda/Sibyllegatan 53

Projektet är slutsålt

Nyproduktion på Östermalm

På Sibyllegatan 53 så bygger vi ett exklusivt townhouse med materialval och en planlösning utöver det vanliga.

Stadsvillan är belägen på attraktiv adress i fastighet uppförd 1883 på föreningens innergård. De generösa fönsterpartierna, dubbeldörrarna och takfönsterna inbringar fantastisk ljusinsläpp.

Lägenheten är designad av WhyteLilja och inget har lämnats åt slumpen. Här finns bland annat masterdel med en suite, dressingroom, ångbastu och dubbla duschar, stor yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, inglasat kontor och separat tvättstuga. Interiören sammanvävs med husets industriella karaktär och arkitektur, designen är tidlös och noga utvald.

Inredning och materialval

Materialvalen är i nordiska och jordnära toner med en touch av det industriella. Köket är snickeribyggt i mörkgrå kulör, bänkskiva och stänkskydd i ljusbeige granitkeramik och vitvaror från Gaggenau.

Under Chevronparketten är vattenburen golvvärme. Badrummen har kakel i beigea toner och blandare från Tapwell, i master bathroom finns separat wc, dubbelhandfat, dubbla inbyggda duschar och ångbastu. Inne i master bedroom går du på en mjuk heltäckningsmatta i grå kulör, här finns ett stort dressingroom med garderober i mörk ekmelamin.

Bredvid det inglasade kontoret ligger den separata tvättstugan med gott om förvaring. I ena delen av stadsvillan ligger masterdelen och tvärsöver finns tre sovrum, klädkammare, badrum och wc.

Fakta

Status:

Slutsålt

Typ:

Lägenheter

Bostäder:

1 st

Antal rum:

5,5 st

Storlek:

200 kvm

Pris:

-

Avgift:

-

Tillträde:

Våren 2022

Kontakt

Ansvarig mäklare

/ Simon Crest
Josefin Sjöström
+46 707 99 95 86
josefin@simoncrest.se
Kajsa Andersson
+46 735 37 17 00
kajsa@simoncrest.se