/Projekt/Pågående/Södergården

Försäljning pågår

Nyproduktion i Trollbäcken, Tyresö

Oavsett om du faller för en etta eller ett penthouse håller de samma höga standard.

Här ville vi skapa en plats med bostäder som pratar med sin lugna närmiljö och utmärker sig med sin samtida elegans. Det resulterade i Södergården, fyra varsamt placerade huskroppar som tillskapar lugn till sin gårdsmiljö och karaktär till gaturummet.

Den längre huskroppen sträcker sig följsamt längs med Vendelsövägen. I bottenvåningen samsas bostadsentréer med butikslokaler vilket inger en känsla av urbanitet. Fasaden delas upp både i höjd och material med ett varmt och taktilt tegel, varvat med puts i varma toner. Fönsterpartierna är generösa från golv till tak vilket ger lägenheterna en rejäl portion dagsljus och fasaden ett modernare snitt.

Fakta

Status:

Pågående

Typ:

Lägenhet

Bostäder:

98 st

Antal rum:

1 - 4 st

Storlek:

27 - 117 kvm

Pris:

-

Avgift:

-

Tillträde:

November 2022

Här har ingenting lämnats åt slumpen.

För att alla skall kunna hitta hem i Södergården har vi skapat en varierad palett av storlekar och våningstyper. Men oavsett om du faller för den minsta ettan eller ett penthouse så är alla bortskämda med samma ovanligt höga grundstandard redan från ritbordet. En standard som triumferas i de uppenbara ting som du först kommer lägga märke till. Ting som de för projektet specialritade köken, de fina ytskikten och omsorgen om detaljerna. Det du med tiden kommer uppskatta är hur väl de är planerade. Hur generöst ljusinsläppet är. Och hur allt detta samspelar till en helhet som står ut och kommer stå sig över tid.

Kontakt

Ansvarig mäklare

Emma Ekholm
+46 707 70 86 83
emma.ekholm@skandiamaklarna.se